6 Ligplaatsen

6 ligplaatsen

van Stek Yachting

Meer dan 100 zeegaande jachten in 10 jaar

Onze 6 zichtplaatsen (ligplaatsen) hebben in de afgelopen 10 jaar meer dan 175 verkooptransacties opgeleverd. Van sloep tot hoogwaardig jacht. Uiteraard speelt internet ook een grote rol in de verkoop van een object. Veelal vindt het oriënteren op internet plaats maar springen geïnteresseerden daarna toch in de auto om het schip van hun dromen in levende lijve te bewonderen.

Exclusieve benadering

De ligplaatsen in de beroemde verkoophaven van Enkhuizen zijn op zich al uniek en een sterk argument om uw sloep en/of jacht bij ons in de verkoop te doen. Tel daar onze kleinschaligheid bij op plus de reeds gerealiseerde verkopen in het verleden. Wij geven uw vaartuig de juiste aandacht om de verkoop af te handelen. Wij kennen de vaartuigen alsof het logees zijn. Kortom: Een exclusieve, persoonlijke, betrokken en servicegerichte afhandeling. 

Vraag en aanbod

Vraag en aanbod gaan in zeer goede harmonie in onze verkoophaven. Verkopende partijen kennen de beroemde ligplaatsen en leggen graag hun jacht bij ons te koop, terwijl kopende- en/of geïnteresseerde partijen onze haven goed in de gaten houden om niets te missen.

Zou u graag met ons in contact komen? Dan is dit het moment!

Neem contact op

+ There are no comments

Add yours